Week 29 : zaterdagrit ipv zondagrit!

Dag Leonners,

Jawel, je hebt de titel juist gelezen. Omdat jullie uiteraard allemaal massaal gaan helpen bij of deelnemen aan de Krugerkross nu zondag, zal ons wekelijkse ritje plaatsvinden op zaterdag! Voor wie echt niet kan : ook als je m zondag rijdt, krijg je een zwart vakje in het RGMC (regelmatigheidscriterium, verderop meer daarover). Maar de groepsrit is dus op zaterdag. Start om 09.00 uur voor een lange rit naar Moerbeke-Waas (105 km, GPX hier) of om 10.00 uur voor de korte rit naar Sint-Gillis-Waas (68 km, GPX daar). De Gpx-begeleiding begint na de voetgangerstunnel, ervan uitgaande dat u de weg naar daar wel kent (voor GVDH en KVB : dat is dus niet richting Westmalle).

Sinds de voorzitterwissel een tijd geleden, bleef de stand van zaken in ons Regelmatigheidscriterium een goed bewaard geheim. De reden hiervoor houden we in het midden, al valt niet te ontkennen dat een zekere mate van digibetisme hier een rol in speelt.

Maar dankzij de inspanningen van Jan kunnen we hierbij al een tipje van de sluier oplichten. We beperken ons hierbij tot een kopgroepje van 9 dat wat afstand heeft genomen van het peloton :

  1. Koen van Bogaert en Tom Lenaerts – 18 ritten
  2. Kurt Speltincx en Tom van Reybroeck – 15 deelnames
  3. Jan Haesendonckx – 14 deelnames
  4. Bert Leers, Garry Van den Heuvel, Koen Laurijssen – 12 deelnames
  5. Kasper Van Brabant – 11 deelnames

Vergeet ook niet : de inschrijvingen voor ons afsluitend etentje bij Pepper& Mint lopen. Beperkt aantal plaatsen, inschrijven via mail naar tom@bikeleon.be en dmv storting van 60€ op ons rekeningnummer BE08 9731 9173 7813 met vermelding etentje.

 

Tot zaterdag!

Jan en Tom