Week 28 : Zondereigen. Planning najaar.

Dag Leonners,

Om jullie ook in het najaar te blijven entertainen, staken we de. koppen nog eens bij elkaar en werkten we het volgende programma uit :

  • Zaterdag 15/10 : gravelrit Zoniënwoud. Nick heeft gezorgd voor een échte gravelrit, dus niet doenbaar met de racefiets. Gravel- of mountainbike zijn de aangewezen vervoersmiddelen.
  • Zondag 23/10 : de slotrit. Traditioneel brengt die ons naar de piste in Wilrijk waar we op allerhande creatieve manieren rondjes gaan draaien.
  • Zaterdag 26/11 sluiten we het jaar af met ons traditionele etentje bij Pepper & Mint. 3 gangen seizoensmenu, drank inbegrepen. Inschrijven kan via mail naar tom@bikeleon.be, en mits storting van 60€ op de Bike Leon rekening : BE 08 9731 9173 7813. Geen geld voor een heerlijke avond.
  • Nog te bepalen datum : sponsorritje in aanwezigheid van onze sponsors Bar Leon en de Fietsbroers. 
  • Ook nog te bepalen datum : rood-wit rit, zodat we nog eens kunnen eindigen op een ander terras, zonder het gevoel te hebben écht vreemd te gaan.

We keken ook verder dan dit najaar. Volgend jaar bestaat Bike Leon 10 jaar, en om dat te vieren trekken we van 03/07/2023 tem 09/07/2023 naar de Stelvio. Maak plaats vrij in je agenda en start alvast de onderhandelingen met je huisgenoten. We starten de inschrijvingen volgende week (wordt aangekondigd in de nieuwsbrief van volgende week) en gaan die ook vrij vlug afsluiten. Het is namelijk een nogal populaire regio voor wielertoeristen en motards, dus we moeten vroeg op zoek naar gepaste accomodaties. Als je voor inschrijving vragen hebt (lengte ritten? hoogtemeters? stijgingspercentages? wat dan ook) of voorstellen, mail ze naar tom@bikeleon.be. Ze zullen dan in de eerstvolgende vergadering van de werkgroep Stelvio behandeld worden.

 

En dan dit weekend. De korte route (70 km-GPX hier) brengt je naar Zoersel, de lange (101 km – GPX daar) naar Zondereigen. Vroeger stond deze route bekend als de dekolonisatie van de Kempen, maar dat mag tegenwoordig niet meer.

Tot zondag aan Bar Leon!

Jan en Tom