Week 30 : El Classico. De week erna : samen WK kijken

Dag Leonners,

Zoals jullie ongetwijfeld weten, wordt zondag 25/09 het WK op de weg gereden. ‘s Nachts. Voor ons toch. Wat ons de kans geeft om lekker vroeg op te staan en samen naar de finale te kijken. Zin in? Wel: iedereen is zondagochtend 25/09 vanaf 06.30 uur welkom bij onze kersverse sponsor ‘de Fietsbroers’ om het WK op groot scherm te volgen. Bike Leon zorgt voor ontbijt en koffie. Nadat in Wollongong de Brabanconne geschald heeft, stappen we op onze fiets om uit te maken wie de wereldkampioen der Leonners is. Graag jullie aanwezigheid per mail (tom@bikeleon.be) doorgeven om het aantal supporters te kunnen inschatten. En omdat het aantal stoelen beperkt is : graag één meebrengen als het even kan.

En dan de hamvraag. Wordt er deze week gefietst? We hebben alleszins een route in de aanbieding : de klassieker der klassiekers, daarom ook El Classico genoemd.

El Classico

Lange route : 98 km (GPX hier).

Korte route : 60 km (GPX daar). 

 Veel plezier allemaal!

Garry en Tom