Week 19: Het Bels Lijntje

Hallo Leonners,

het zou zomaar kunnen, daar op het EK in Duitsland: de finale België-Nederland! Er moeten daarvoor nog wel enkele kleine obstakels overwonnen worden, maar toch… En om ons dan toch al maar wat op te warmen voor deze mooie entente, zetten we zondag koers naar Baarle Hertog/Nassau, het schoolvoorbeeld van hoe noorder- en zuiderburen vredig naast elkaar kunnen wonen. We doen dat over Kapellen, Heide, Wuustwezel, Hoogstraten en Wortel. In Baarle duiken we het Bels Lijntje op, een voormalig treinspoor tussen Tilburg en Turnhout. Daar draaien we dan rechtsaf en gaat het in gestrekte draf langs de vaart terug naar het terras. 115 km staat er daarna op uw teller (GPX hier).  Voor de langslapers is er een kortere route van ruim 61 km, je draait dan in Wuustwezel af richting vaart en rijdt zo linea recta naar Bar Leon (GPX daar).

“De vaart?!” zegt u? Dan kan er dus gespurt worden, traditioneel van “Trapke Op” tot de Handelslei in Brecht. Zoals altijd met het nodige voorzicht, hé.

En dan iets om naar uit te kijken vlak na de zomervakantie: de legendarische KrugerKross! Ik plug hieronder de oproep die ons bereikte van Het KrugerKross Team om er samen alweer een geweldig feest van te maken:

Wanneer?
Zondag 8 september

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met:

●      🛠️ Het opbouwen van het parcours

        o   Zaterdag namiddag vanaf 14 uur (7 september)

        o   Zondag voormiddag vanaf 7 uur

●      🍻 Het bemannen van de bar

●      💸 De verkoop van bonnen

●      ✍️ Inschrijvingen

●      🚲 Het bemannen van de uitleenpost

We werken in shiften van 2 uur, vanaf 11 uur voor de inschrijvingen en vanaf 12 uur voor bar, bonnekes en uitleenpost.

Of je nu een uurtje tijd hebt of de hele dag beschikbaar bent, elke minuut telt! Hier zijn een paar redenen waarom je absoluut deel moet uitmaken van ons fantastische team:

  1. Teamwork: Samen met andere geweldige vrijwilligers bouwen aan een dag vol sport en plezier.
  2. Gratis Fitness: Krijg die spieren in beweging tijdens het opbouwen van het parcours. Fitnessabonnementen zijn overrated!
  3. Sociale Fun: Maak nieuwe vrienden uit de buurt en geniet van de gezelligheid achter de bar of bij de inschrijvingen.
  4. Eternal Glory: Je naam zal voor eeuwig in de KrugerKross Hall of Fame staan. Nu ja, in ons dankbare hart dan!

Overtuigd? Stuur een berichtje naar organisatie@krugerkross.be!

Tot zondag, 9u of 10u!

Davy