Week 35 : De Voorlaatste – Velodepotbroers – RGMC

Leon (M/V/X),

Het einde – dat van het seizoen – nadert met rasse pedaalslagen. Nog twee ritten hebben we voor het voorwiel. Vandaar, niet geheel onlogisch, nu zondag : de Voorlaatste. Nog een laatste keer keer Linkeroever, nog een laatste keer flirten met de Nederlandse grens, nog een laatste keer keer knallen aan de Schelde met de zuiderwind in het gat.

De Voorlaatste

De routes :

Lange rit 95 km

Korte rit 60 km (Langs Turkyen)

Vertrek door het centrum, terugkomst via Spoor Noord.

 

Nieuwtje : sinds gisteren staat het RGMC (regelmatigheidscriterium) weer online. (Applaus). U weet, we houden bij of u al dan niet rijdt. Wel rijden levert een zwart vakje op in het regelmatigheidscriterium. Dat achter de schermen wel nog werd bijgehouden, maar maar niet online geraakte. Vanaf nu dus weer wel. Ik heb het doorheen het jaar zo goed mogelijk bijgehouden, maar het zou kunnen dat ik hier en daar van iemand een ritje miste. Correcties & aanvullingen altijd welkom bij tom@bikeleon.be.

 

Nog iets tussen reclame en gewoon leuk fietsgerelateerd nieuws van onze leden:
De Fietsbroers -met Leonner Sam links op de foto- hebben de Postfietsen van Velodepot (het sociale project waar Kurt werkt) in hun gamma opgenomen. Tomas -rechts op de foto- zegt erover: “We moeten dit gewoon doen: het is een supertof initiatief en het is echt een bangelijke fiets.”

Zondag is er trouwens van 10 tot 17u een leuk fietsmarktje aan Vitesse in de Provinciestraat, waar Velodepot ook andere reeksen toont.

 

 

Tot zondag allemaal,

Tom