Week 36 : De laatste dit seizoen en een paar modevraagjes

Dag allemaal,

In stemmig zwart gekleed en met de nodige weemoed kondig ik u aan : de afsluiter van het seizoen 2021. Nog een laatste keer zetten we, allemaal samen, ons beste wieltje voor. Allemaal samen? Jawel. Geen aparte 10 uur start deze keer. We vertrekken met zijn allen om 09.00 uur aan Bar Leon. Dat kan, ook voor de langslapers van de 10-uren-club, geen enkel probleem zijn, aangezien de klok zaterdagnacht een uurtje wordt teruggedraaid. Evenveel slaap als normaal en toch een uurtje vroeger op de fiets. Fantastisch toch?

Wat we gaan doen zondag : we trekken naar de piste in Wilrijk, waar u allerlei beproevingen – pittig dan wel ludiek – staan te wachten. Degene die het beste uit deze proeven komt (de Scratch; het Lichtste Verzet; Het Zwaarste Verzet; de Afvallingskoers; Mikken op de 30; Het Beste Beentje en De Ploegenachtervolging) mag zichzelf een jaar lang de Leonste Leon noemen. De titel van Wereldkampioen verbleekt erbij (geen foto van een wereldkampioen hier, dat mag namelijk niet ;-). Wel de uitslag van de vorige editie in 2019)

De Leonste Leon van 2019

En dan nu : tijd voor mode! Een zondag of wat geleden op het terras van rood-wit kwam de vraag naar wintervesten en andere kledij ter sprake. We willen graag weten of hier voldoende interesse voor is. Vandaar volgende vragen. Het antwoord graag naar tom@bikeleon.be (of op een gele briefkaart, dat mag ook).

  • Hebben jullie interesse in sokken om onze zomeroutfit helemaal af te maken?
  • Hebben jukkie interesse in een vest met lange mouwen? Indien ja, graag specificeren :
  •        1.   een echt wintervest (zoiets waarmee sommigen onder ons nu rond rijden dus.)   
  •     2.  eerder een iets dunnere maar meer comfortabele long sleeuwe jersey?    

Shoot!

Tot zondag, 09.00 allemaal.

Tom