Rupelcuesta’s

Hello Leonners,

De rit van aanstaande zondag: de Rupelcuesta’s:
De voorbereidingen voor het Vogezenweekend geraken vandaag in een stroomversnelling. We tellen maar liefst drie beklimmingen van de achtendertigste categorie in het profiel: de Morenhoekstraat in Rumst, de Bosstraat in Boom en de Callebeekstraat in Hemiksem. Voor het voorgeborchte hoef je niet bang te zijn: de fietsostrade tot Duffel en de jaagpaden langs de Nete en de Rupel kennen weinig tot geen hoogtemeters. 

gpx file: https://www.dropbox.com/s/8jwk7evyh4441wb/BL_20190317_62km_Rupelcuestas.gpx?dl=0

Rip:
Met pijn in het hart melden we het overlijden van de Trek Segafredo Team Edition bike van Bram Waqué. Herleid tot een schamel hoopje schroot na een aanrijding door een wellicht zeer fietshaatdragende auto.
(Bram leeft nog)

Voor de cultuurfanaten:
Cinema Cartoon’s heeft op donderdag 14 maart om 20:00 een speciale vertoning van ‘Coureur’. De film zal worden ingeleid door regisseur Kenneth Mercken (zelf een ex-renner en al te zien geweest in de docu ‘Spul’ op canvas https://www.youtube.com/watch?v=XHytZOd1HhU)

Trailer van de film hier: https://www.youtube.com/watch?v=sV-Cy5b24CU 

En voor de gokverslaafden:
Voor wie meespeelt met de wielermanager van Sporza op https://wielermanager.sporza.be/ is er ook de Bike Leon minicompetitie. Zoek hem en speel mee!

Meer hebben we niet te melden deze week, tot zondag!

Kurt