Welkom Otto. Bike Leon 12 : het Bels Lijntje

Dag Leonners.

De toekomst van de club begint er steeds beter uit te zien. Er is namelijk alweer een gezinsuitbreiding! Proficiat Tom en Sofie en Viktor, welkom Otto.

Het is niet omdat er zaterdag een paar Leonners zich wagen aan de Leon van Vlaanderen, dat er niet op zondag gereden wordt. Geen beter eerbetoon denkbaar dan een rit te rijden uitgetekend door de kersverse vader Tom VR. We rijden naar Baarle Hertog/Nassau, en dat over Kapellen, Heide, Wuustwezel, Hoogstraten (de aardbeien) en Wortel (zijn kolonie). In Baarle duiken we het Bels Lijntje op, een voormalig treinspoor tussen Tilburg en Turnhout.

De Kolonie

In Turnhout draaien we rechtsaf en gaat het in gestrekte draf langs de vaart terug naar onze stal. 115 km staat er daarna op uw teller (gpx hier). Als u denkt : 115 km? Zot! , dan hebben wij voor u uiteraard ook een kortere route voorzien (gpx daar). Je draait dan in Wuustwezel af richting vaart en rijdt zo linea recta naar Bar Leon. 61 km heb je dan gedaan, genoeg om op je lauweren te rusten en die trappist te laten smaken. 

Uiteraard zijn er weer 2 plekken om de benen helemaal los te gooien : hier

En doe ook maar hier.

Tot zondag, voor een stipte start om 09.00 of 10.00.

Tom