Laatste update Gala Diner

Dag Leonners,

Nog even enkele zaken ivm ons etentje bij Pepper en Mint morgenavond.

  • Heel vriendelijk doch dringend verzocht op tijd te komen, namelijk om 18.30 stipt. Pepper en Mint is een huiskamerrestaurant. Dat is dus als eten bij je moeder, en mijn moeder althans stond erop dat iedereen op tijd aan tafel verscheen. Hilde ook. Anders heb je onvermijdelijk koud eten.
  • Kleed jullie warm genoeg aan. Er moet voldoende geventileerd worden, en dat kan al eens ten koste gaan van de warmte binnen. Volgens onze gastvrouw waren er al mannen met een iets minder weelderige haardos die hun mutsje opzetten (-hielden).`
  • Ben je ziek – blijf dan alstublieft thuis, en verwittig! Normaal stond hier het gsm nummer van onze gastvrouw Hilde, maar dat gaan we niet op de website gooien natuurlijk. Stuur in het geval van ziekte ASAP een sms of whatsapp naar Tom (of zet het desnoods in de blog) – niet via mail, die gaat ie niet vaak genoeg meer checken.
  • Moet je in quarantaine (zoals daarnet Tom VR liet weten), verwittig dan Hilde ook. Mocht er nog iemand Toms plaats willen innemen (bij het etentje – overalelders is ie uiteraard onvervangbaar), graag rechtstreeks aan Hilde melden.
  • Niemand vermeldde intoleranties of strikt vegetarisch te zijn, dus ben ik ervan uitgegaan dat het P&M-team ons mag verrassen.

Laat het eet- en drinkfestijn geen reden zijn om zondag niet op de fiets te springen. Wie gooit er een voorstel in de B.L.O.G?

 

Have fun & enjoy

Jan