Het nieuwe Bike Leon seizoen

Dag collega fietsers, AKA Leonners,

Vrijdagavond steekt de “Raad van Bestuur” de koppen nog eens bij elkaar om een aanzet te maken met de planning van het volgende BL-seizoen.

Indien jullie suggesties hebben om mee in de kalender op te nemen, mail ze effe naar tom@bikeleon.be.

Alle voorstellen zullen met de nodige aandacht behandeld worden.

Iemand polste op de BLOG bijvoorbeeld al of er ook dit jaar een masochistische monsterrit op het programma zou komen (O ja. Nog geen idee van de precieze invulling ervan, maar : o ja).

Ook ons vast weekend naar de Vogezen komt er weer in. We zouden dit naar aloude traditie ergens eind mei-begin juni inplannen, al gaan er ook stemmen op om het laatste weekend van juli te nemen (dan komt de allereerste Tour féminin aan op la Planche).  Wie ernstig overweegt mee te gaan, mag alvast de weekends waarop ie (m/v/x) niet kan doorgeven op tom@bikeleon.be. We gaan ongetwijfeld mensen moeten teleurstellen, maar de kans op teleurstelling is uiteraard kleiner als je je voorkeur of onmogelijke data doorgeeft.

Tot onze herstart (spoiler : hou zondag 27 februari vrij)zijn er duidelijk al mensen die een voorbereidend tourtje willen doen. Zin in gezelschap? Doe een oproep in de B.L.O.G. en sta versteld van de enthousiaste reacties. Koen L. heeft de weg naar de B.L.O.G. alvast gevonden, maar je mag hem gerust een keer voor zijn.

Groet,

Jan en Garry en Kurt en Nick en Tom