Update Antwerpse Kasseiklassieker (92-65km)

Dag allemaal,

De reacties op onze laatste nieuwsbrief waren talrijk, maar divers. Gaande van: “In uw uitgebreide  betoog vol goede informatie vind ik toch wel wat weinig argumenten om erbij te willen zijn. Als ik het allemaal lees ben ik eerder geneigd een excuus te zoeken  om er niet bij te zijn.” Tot: “Kan er helaas voorlopig nog niet bij zijn, maar ga deze route sowieso nog een keer fietsen”.

Om zowel de kassei-haters als de kassei-lovers ter wille te zijn, besloten we een korte route aan te bieden met slechts één kasseistrook. Op die manier heeft niemand nog een geldig excuus om thuis te blijven. Splitsing na 25 kilometer aan het veer van Rupelmonde. Vandaar over de Schelde- en Rupeldijken terug naar huis.

Drie routes dus:
– een korte route van 64 km met één kasseistrook: GPX
– een korte route van 65 km met meerdere kasseistroken: GPX
– de Antwerpse Kasseiklassieker van 92 km met 20 kasseistroken: GPX

Nick rijdt sowieso de lange route. Hij zal ook zorgen voor een papiertje met knooppunten van de route zonder kasseien. Als iemand met GPS de korte route met kasseien wil rijden, kan dit ook. 

Als smaakmakertje voor de echte klassieker, nog een kaartje en een profiel van de lange route (met de kasseistroken in het grijs):

Tot zondag dus!

Nick