Zondag 10 maart: 62 km op Linkeroever

Beste Leonners,

Petje af voor iedereen die afgelopen zondag de regen trotseerde om er vanaf de eerste rit bij te zijn! (zelfs al waren ze te laat voor de foto)

Petje af? Letterlijk zelf, want Koen van Borgo Gelato strooide weer Bike Leon petjes in het rond na afloop. (hersteltip: Borgo Gelato is terug geopend vanaf nu!)

Voor de tweede rit van het jaar zoeken we het op Linkeroever. Via toeristische hoogtepunten als de voetgangerstunnel, de Burchtse Weel en de nieuwe gevangenis van Beveren bereiken we Steendorp. Daarna volgen we de fietspaden langs de Schelde tot Kruibeke. Voor degenen die regen een excuus zouden vinden: Meer dan 2 % van de route is overdekt. Voor degenen die twijfelen over hun conditie: maar liefst 50% van de hoogtemeters worden overbrugd met een lift. 
(Parcoursbouwer-in-de-lappenmand Nick voegde op de valreep nog een extra lus toe: raad maar eens waar.)

gpx file: https://www.dropbox.com/s/ntxx4y7dmfuhj2f/BL_20190310_63km_Temse.gpx?dl=0

Het vrij stukske ligt deze week tussen Basel – Kruibeke (3,8km)
https://www.strava.com/segments/7523743

Is 63km een beetje te minnetjes? Kom om 7 uur naar Bar Leon voor een tocht van 150km met Kasper, als je durft. Breng maar genoeg koekskes en bandjes mee. (best even laten weten dat je meegaat)

Wil je koersen op 1 mei?  Berchem koerst:
https://www.surplacesports.be/wedstrijden-berchem-koerst/
Tof wedstrijdje voor stervelingen, Tom en Stijn gingen je al voor. Stijn met een mooie 6de plek in de B-koers (37,4 km/u gemiddeld, redelijk zot voor Leon normen).

Tot zondag!

Kurt