Week 16 : Meise

Dag Leonners,

Het is niet omdat er een man of twaalf in de Vogezen zit dit weekend, dat er op het thuisfront niets te beleven valt. Benieuwd of er deze keer wel iemand zin in gaat hebben. Vorige week had Bas T een vroege start naar de Oesterdam genomen, in de volle overtuiging dat ie onderweg wel zou ingehaald worden. Hij bleek echter de enige die op pad was – op Koen VB na, die om de regen voor te blijven een kleine aanpassing aan de route deed. In ieder geval : medaille voor deze twee helden.

Nu zondag gaan we voor de Vogezen extra ultra light. Zoals steeds zijn er twee routes voorzien : een lange route van 110 km (GPX hier) richting de heuveltjes van Asse en Meise, en een iets minder lange route van 73 km richting Puurs (GPX daar). Beide routes vertrekken langs de voetgangerstunnel en dan binnendoor naar Temse. Na wat jaagpaden langs de Schelde (u ongetwijfeld al bekend) volgen al snel boerenbaantjes richting de eerste heuvels.  Lang en steil gaat het allemaal niet zijn, maar goed, u kan toch een beetje klimmen. 

Dat was het alweer. Tot zondag om 08.50 en 09.50.

Tom