Nu zondag: Zoersel (70 km) of Zondereigen (100 km)

Dag allemaal,

Deze week is het thema de letter Z. Omdat Zichen-Zussen-Bolder net iets te ver was, trekt de korte route naar Zoersel (70 km – GPX) en de lange route naar Zondereigen (100 km – GPX).

Vorig jaar deden we grote delen van deze route al eens onder de noemer “de dekolonisatie van de Kempen”. Je passeert dus langs Merksplas-kolonie en Wortel-kolonie, maar ik heb een extra lusje voorzien langs de Pampa’s in Zondereigen om aan de honderd kilometer te geraken. 

We rijden ook deze week nog solo of in kleine bubbels, kwestie van dat vermaledijde virus in de kiem te smoren. De start is door het Rivierenhof en dan door naar Wijnegem langs ht shopping center. Je GPS toont u de weg.

Hoe zou het nog zijn met het RGMC? Goede vraag. Onze voorzitter was op verlof, maar iedereen die flink zijn of haar best doet, verdient uiteraard een kruisje. Als je toch nog extra motivatie nodig hebt om de Kempen te dekoloniseren, denk dan eventjes aan Dalilla Hermans. Of aan Tripel Westmalle. 

Nog eens een laatste oproep i.vm de truitjes. Stuur een mailtje naar het bike leon email adres als je nog moet passen. Het begint te dringen…

Tot in betere tijden,

Nick