Bike Leon muziek voor solisten

Beste Leonners,

Uw voorzitter mist zijn vlakke land. Vanuit tijdelijke ballingschap wordt u deze nieuwsbrief verstuurd.

Mag ik deze week dan maar een (wederom) onverkende suggestie aanbieden? Volgens mij is deze rit van 75km tot Rijmenam of 105km tot Werchter dit jaar nog niet niet gepasseerd. Werchter… was daar ooit niet…?

Wat is er in ballingschap dan wel geregeld? De nieuwe outfits. Op een haar na heeft iedereen gepast en staan de machines klaar voor productie!

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling juist ingevoerd werd, kan je deze hier even controlen (ik heb hier geen toegang tot alle documenten dus er is wel wat recontructiewerk aan te pas gekomen.

In het semi-echt ziet de nieuwe outfit er trouwens zo uit:

Nu wij allemaal aan de beurt zijn geweest, wil Bar Leon nieuwe aansluiters ook nog de kans geven bij Bar Leon een truitje te passen (truitjes, geen broeken). Dus daar zullen ze normaal gezien vanaf dit weekend liggen tot volgend weekend. Het geeft de mogelijkheid de bestelling zo specifiek mogelijk te maken en zo weinig mogelijk dode stock te creëren. Het komt dus dichterbij.

Hadden we niet gezegd dat we ook wat casual kledij gingen maken? Klopt! The Vandal produceert dit eigenste moment de eerste exemplaren die we zullen gebruiken om echte foto’s te maken. Deze kunnen dan rechtstreeks bij thevandal.be besteld worden

We hopen nog steeds dat we iets leuks kunnen organiseren om de levering van alles te vieren. Niet opgeven!

Groetjes en hopend op een snel weerzien,
 
Kurt