Bike Leon Week 34: Leonste Leon + Gala-diner + B.L.O.G.

Beste Guido,

Eerst het slechte nieuws. De winter staat voor de deur. Het Bike Leon seizoen is klaar om gearchiveerd te worden. Treuren moet. Wenen mag. 

Dan het goede nieuws. 

1.) Nu zondag: de Leonste Leon

Nu zondag eindigen we met een klapper van jewelste.  Voor de eerste keer in het bestaan van Bike Leon trekken we namelijk naar de wielerpiste in Wilrijk (GPX heen- en terugweg hier). Hoera! Een combinatie van ludieke en fysieke proeven zal daar duidelijk moeten maken wie van ons nu precies de Leonste Leon is. Wie slaagt er bijvoorbeeld in om precies tegen 30 km per uur een rondje te draaien? Wie is er het snelst op het groot of het klein blad? En wie weet dat je met een zwaar, stalen ros niet per se in het voordeel bent bij een afvalling? 

Schrik is nergens voor nodig. De piste in Wilrijk is lang niet zo hoog als die van het Kuipke of die van het Sportpaleis. Dit kunnen we allemaal. We hebben de piste ook afgehuurd. Als we onze voorzitter wat kunnen intomen, moeten we dus ook niet op onze hoede zijn voor dolgedraaide kamikazes. We gaan er ook geen uitputtingsslag van maken. Zoals elke zondag zal het een combinatie worden van plezier en af en toe toch eens doortrekken. Houd ook nog genoeg energie over voor de après. Wie de laatste keer het langst blijft plakken, rekt het Bike Leon seizoen het langst…

Om je lachspieren al wat warm te draaien, kan dit filmpje wellicht helpen…

Vrijdag 15 november: gala-diner met prijsuitreiking

Wie is de winnaar van het regelmatigheidscriterium? Krijgt de Leonste Leon ook een beker? Wordt onze voorzitter eindelijk eens in de bloemetjes gezet? En welke ex-miss Aardbei hebben we dit jaar uitgenodigd als bloemenmeisje? Een antwoord op al deze levensvragen, samen met een driegangenmenu en een oneindige drankvoorraad voor slechts 35 euro! Partners welkom. Schrijf gewoon 35 euro per persoon over op de Bike Leon rekeningnummer BE08 9731 9173 7813 met vermelding van je naam. Als het even kan tegen nu zondag.

Het zwarte gat van de winter

Er zijn nu al meer dan tien deelnemers aan de Bike Leon Overbruggings Groep (B.L.O.G.).  Na het reguliere seizoen bieden we de mogelijkheid om via Whatsapp spontaan voor wegritjes af te spreken om tijdens de wintermaanden de conditie niet te verliezen. De eerste B.L.O.G waarmee je kan fietsen! Interesse? Stuur info@bikeleon.be een mailtje om je toe te voegen.

Spelregels:
-Wil je gaan fietsen in gezelschap, laat je weten wat het plan is: bvb. zaterdag, 13u, rustige toer van 60km richting Kempen (29km/u)
-Kan je niet, reageer je niet (als je wel meegaat, natuurlijk wel, maar we hopen dat je begrijpt waar we hier de klemtoon willen leggen).
-Enkel afspreken, dus geen fotogedoe van leutige zaken zoals terrassen, bergen, vrolijke gezichten, fietsenwinkels in Spanje of sexy mannen in strakke koersbroekjes
-Als je het toch niet kan laten, word je er zonder pardon door Jan H. (die de boel in goede banen leidt) uitgeflikkerd.

Tot zondag, Guido!

Leon