Nu zondag: familiedag met rit naar Tongerlo of Berlaar

Dag allemaal,

Veel belangrijk nieuws deze week!

Nu zondag bieden we u weer een lange rit (Tongerlo – 96 km – GPX) en een korte route (Berlaar – 58 km – GPX) aan. Voor de korte route noteer je volgende nummers: 28-54-30-40-66-56-60 en dan de fietsostrade volgen tot Antwerpen.

Familiedag! Om het begin van het schooljaar te vieren, nodigen we je partner en je kinderen zondag uit voor een drankje en een ijsje na de rit. We rekenen erop dat we rond 1 uur terug aan Bar Leon zijn. Het zou fijn zijn om dan kennis te maken met al die dierbaren van je waar we elke zondag opnieuw de zotste verhalen over horen. Het begrip familie is trouwens redelijk breed. Je stiefkinderen, je huisdieren, je lieftallige ouders, je minnares of de ex die je stiekem nog graag ziet zijn uiteraard ook welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Op basis van de erg vruchtbare vergadering vorige week heeft onze kalender trouwens een update gekregen. Noteer alvast dat er op 15 september geen rit is wegens Krugercross, dat we in de plaats daarvan wel twee ritten op zaterdag aanbieden (één vanuit Antwerpen op 14 september en één ten zuiden van Brussel op 28 september) en dat we volgend jaar naar de Vogezen gaan op 1-2-3 mei. De afsluitrit valt dit jaar op 20 oktober. De onderhandelingen over etentjes en zuippartijen die daarmee samenhangen lopen nog. Of dat ook een familiedag wordt, valt te betwijfelen.

Voilà. Dat was het voor deze week.

Tot zondag!

Nick