Nu zondag: Omsingeling van Nijlen (84 km) + Ardennenoffensief (tot 144 km)

Dag allemaal,

nu zondag staan er twee Bike Leon ritten op het programma:

  • De omsingeling van Nijlen (84 km), vertrek om 9h00 aan Bar Leon
    Vorig jaar probeerden we Nijlen al twee keer te omsingelen. Het resultaat van de eerste poging staat geboekstaafd als “het schampschot langs Nijlen”. Nu  proberen we het dus opnieuw. Slagen we er deze keer wel in om Nijlen helemaal te omsingelen? “Stress!!! Zenuwen!!! Angstzweet!! Trillende handen!!! Bevende knieën!!!”, om Jan’s verslag van de vorige poging te citeren…  

  • Bike Leon’s Ardennenoffensief (80-144km) – Vertrek per auto om 8h00 aan Bar Leon
    Wegens de voorspelde sneeuw op zaterdag is deze rit verplaatst naar zondag. Er is nog plaats in de auto. Vertrek om 8h00 aan Bar Leon. Graag een seintje op nick.schuermans@hotmail.com als je nog graag mee wil. Om in topconditie in de Vogezen te geraken, zoeken we al eens de hoogtemeters op in de Ardennen. We voorzien een korte route zonder al te steile klimmen, maar met prachtige krinkelkronkelwegen bergop en bergaf, en een langere route, met toch een aantal fameuze klauterpartijen à la Stockeu en Redoute. Onze parcoursbouwer heeft weer flink zijn best gedaan. Enkel in de aanloopkilometers gaat het niet bergop of bergaf.

  • En ook dit nog eens vermelden: Vrijdag 24-Zondag 26 mei Vogezenweekend
    De inschrijvingen zijn nog steeds open. Stort voor zondag 5 mei 100 euro op rekening BE08 9731 9173 7813 met vermelding van je naam en “Vogezen”. Wat gaan we doen? Fietsen en plezier maken! Leest het verslag van de eerste editie vorig jaar er maar eens op na. Verlof nodig?  Vorig jaar waren er enkelingen die vrijdag na’t werk vertrokken zijn en zondag voor’t werk terugkeerden. Anderen deden het iets rustiger aan en vertrokken al op donderdagavond en/of kwamen terug op maandagavond. Ook dat is nu nog bespreekbaar. (hint: Bespreek vooral wie op zondag in jouw plek gaat stemmen.)

Tot zondag!

Jan en alleman