Hip, hipper, krosst

Beste Leonners,

Zondagmiddag is er op het Krugerplein volgens de organisatoren de hipste veldrit aller tijden. Wel, wij gaan in de voormiddag nog hipper zijn met een rit door de Kempense bossen van 82 km met een paar gravelstroken (GPX hier). Want gravel is hot! 

Geen paniek! We zoeken geen los zand op, wel een paar dolomietstroken die perfect met de koersfiets te doen zijn. De weersvoorspellingen zijn ook goed. Als alles goed gaat, is er achteraf dus ook geen kuiswerk aan je fiets. Dikke banden of een mountainbike zijn dus zeker niet nodig. Indien echt gewenst is een gravelfiets wel verkrijgbaar bij Rijwielen Smets (tegen lichte vergoeding). 

Achteraf drinken we nog een paar speciale pinten op de cross (we tappen vanaf 12.30) en DAN gaan we crossen! Inschrijven kan nog ter plekke.

Recap van afgelopen week:
Blik op de aangename gruppetto van zondag:

 

 

 

Wij hebben zondag alvast wat promo gemaakt voor de Krugerkross! Er was enige afscheiding te merken aan het kanaal. (sorry achterblijvers)

 

 

 

 

 

 

 
Tot zondag!