Bloemen, krossen en eten

Beste Leon Leden, Niet-Leden en Alles Daartussen,

Drie dingen:

Zondag: Tweede editie van de Bloemencorsorit – 84km
(of gewoon een eenvoudige kopie van veurig jaar, wie zal het zeggen?)
https://www.dropbox.com/s/76z3tz0ugxcnfia/BL_180909_84%20bloemencorsorit.gpx?dl=0

Speciaal dus voor de Kempenaars die zich tussen de bloemenwagens pottendicht moeten gaan zuipen.

Volgende week is het alweer Krugerkross. De inschrijvingen zijn geopend en kosten een appel en een ei. Wij voorzien jeugd en ouderen van de nodige recuperatiebieren.

Wie kan ons nog helpen het standje te bemannen (al is het maar een uurtje of twee) en/of het parcours helpen opbouwen (max twee uur)? Laat maar weten aan dit email adres!

Tussen 13u30 en 16u zijn er kinderkrossen. Vanaf 16u is het aan de grote mensen. Einde zal rond 18u zijn, denken wij dan. 

Meer info op http://www.krugerkross.be

Omdat het leven meer is dan fietsen alleen, organiseren we vanaf dit jaar het laatste middagmaaal na het rijden van de laatste rit op 28 oktober.

Het concept: Pepper & Mint opent exclusief en eenmalig de deuren op zondagmiddag voor ons. Eén menu, drie gangen. We vragen 35€ per kop. Dat geeft ons genoeg marge om zonder veel rekenwerk iedereen van genoeg drankjes te voorzien. Vanaf 16u zetten we het dessert verder in Bar Leon.

We moeten met minumum 20 en maximum 30 mensen zijn. Om in te schatten of we hier en daar nog een partner kunnen toelaten, moeten we werken met inschrijvingen: deze mogen vanaf nú gebeuren op de rekening van Bar Leon BE08 9731 9173 7813 met vermelding teerfeest + ‘je naam’*

Tot zondag!