Week 15: Verbroederingsrit Klub Noord

Hoi hoi Leonners,

het was al eens eerder aangekondigd, maar komende zondag zal het er echt van komen: we gaan verbroederen/verzusteren met de collega’s van Klub Noord. Wie zijn dat nu ook alweer precies? Zij die op de KrugerKross waren vorig jaar, herinneren zich misschien deze sportieve en gezellige bende nog wel:

 

 

 

Er zijn die dag pinten en wilde idee├źn gedeeld, die dus tot de volgende rit hebben geleid. Uitzonderlijk, en om het groepsgevoel nog wat aan te sterken, zal er enkel om 9u vertrokken worden, voor een rit van 99 km (GPX hier) langs tal van rivieren en waterlopen. Deze zou voor iedereen goed te doen moeten zijn, het is de bedoeling aan een gezellig tempo te rijden, en net voorbij halverwege is er ook een pauze gepland aan de Andrik Fol Classic die mede door iemand van Klub Noord wordt georganiseerd.

Dus kort samengevat:

  • verzamelen om 8u50 aan Bar Leon
  • om 9u vertrek richting ZigZag, aan Park Spoor Noord
  • 9u10: na begroeting Klub Noord gezamenlijk onderweg
  • ca. om 11u30 pauze
  • vermoedelijk rond 13u30 aan Bar Leon, waar om 14u een verfrissende traktatie wacht

Aan gezelligheid zal er geen gebrek zijn, hopelijk aan zon ook niet!

Dan alweer wat verder vooruit kijken. Ook dit jaar zouden we graag een ‘langste rit’ organiseren. De vorige jaren passeerden al Parijs, Van Laag Naar Hoog, Van Meerle-Dreef Naar Torgny. Deze keer zou het een bedevaart zijn naar Ploegsteert, en dus Antwerpen-Ploegsteert-Antwerpen betekenen, vermoedelijk zo’n 320km. Momenteel staat dit op zaterdag 6 juli gepland, maar natuurlijk enkel bij voldoende belangstelling. Dus kijk al eens in de agenda’s en laat weten of je op die datum zou kunnen. De bedevaart zou uitermate geschikt zijn om ook deels te doen, dus bijv. Antwerpen-Ploegsteert of omgekeerd en het andere traject met de trein af te leggen. En zelfs tussenin kunnen meerdere NMBS-stopplaatsen aangedaan worden, zodat een persoonlijk parcours tot de mogelijkheden behoort.

Tot zondag alvast!

Davy