Week 25 : dAbdij van Tongerlo. Affiches plakken.

Dag Leonners,

Noteer even in uw agenda, met hoofdletters : woensdag 17 augustus. 20.00 uur. Bar Leon. Niet om te gaan tooghangen, wel om van daaruit te vertrekken om affiches te gaan plakken voor de Krugerkross. U doet dat uit liefde voor het evenement, maar ook voor onze clubkas : elke deelnemer brengt 10€ op voor die kas. En elke geplakte affiche brengt een veelvoud aan deelnemers voor de Krugerkross op de been. Doen!

En dan is er natuurlijk de traditionele zondagrit. 102 aangenaam warme (volgens de voorzitter toch) kilometers krijgt u voor uw wielen, richting de abdij van Tongerlo (GPX hier). Afspraak om 08.50 aan bar Leon. 

Voor wie in de geschiedenis van die abdij wil duiken : https://nl.wikipedia.org/wiki/Abdij_van_Tongerlo

Behoort u tot de mensen die bij +30 graden liever geen al te zware inspanningen doen? Geen nood, dan is er ook een korte rit. 68 km naar Grobbendonk (GPX daar).  Vertrek om 10.00 uur aan Bar Leon. Wil u meer weten over Grobbendonk? Lees hier:https://nl.wikipedia.org/wiki/Grobbendonk

Tot zondag!

Tom