Groot (iets ouder) nieuws en Bike Leon rit 3

Leon (M/V/X),

U weet, fietsen is de belangrijkste bijzaak in het leven. Edoch, deze nieuwsbrief beginnen we met iets nog belangrijkers: er is een kleine Leon (V) geboren.  Felicitaties te richten aan Stijn L. en Els W.  

En dan nu terug naar onze core-business. Het fietsen. Zoals steeds spreken we zondag af om 08.50 en 09.50 uur, en  starten we Рin trosjes Рom 09.00 en 10.00 uur. Of dat in trosjes van 10 kan, of alsnog in trosjes van 4, is ondergetekende nog aan het uitzoeken. Zondagochtend ten laatste hoop ik dat toch echt wel te weten.

We trekken deze week naar Boom, en dat betekent: maar liefst drie klimmen in onze route. Voor de aanloop hoeft u niet bang te zijn: we trekken via de fietssnelweg naar Duffel. En dan wordt het echt plezant. We kronkelen via landelijke wegen naar de Morenhoekstraat in Rumst (klim 1), om dan de Bosstraat in Boom op te vliegen. Eens daar boven, draaien we linksaf en mag u als beloning wat mooie bochtjes draaien (jawel, Abdullah) in de Schorre. Als u daarna de juiste uitgang vindt (u bent op zoek naar een grote rioolbuis om door te rijden), gaat het weer richting Bosstraat om daar de definitieve KOM te vestigen. In Hemiksem doen we nog de Callebeekstraat, en dan tuffen we voldaan weer naar take away Leon.

De GPX van deze onvolprezen route vindt u hier .

Tot zondag allemaal,

Tom