Wacht!

Leonners!

Wacht! De routes voor dit weekend komen later nog… Nick bestudeert nog zijn topografische kaarten om nog enkele krochten te vinden waar zoals elke week onze monden weer van openvallen.

Heel kort, een bondige uitspraak van penningmeester Garry:

“Een caféploeg moet pas rijden als het café opengaat.”

Qua doordenker over solidariteit met onze horeca en de prioriteiten des levens kan dat tellen.

Ook zo bondig mogelijk, maar daarin iets minder geslaagd: een vraag van onze zusters van de Krugerkross:

Beste Bike Leonner, Beste Bike Leonneres,

Zondag 13 september 2020 is het alweer de 8ste editie van de KrugerKross

Voor zij die de KrugerKross niet kennen:
De KrugerKross is, na de Rapencross in Lokeren, de 2de veldrit van het seizoen 2020-2021.  In tegenstelling tot de Rapencross kan iedereen meedoen met de KrugerKross.  Met een fiets kunnen rijden is de enige vereiste voor de deelnemers.  Deze Kross gaat door op het Krugerplein in het hart van Borgerhout.  Het doel is om iedereen die dat wil te laten proeven van een echte veldrit. Van jong tot oud, van groentje tot ervaren wielertoerist.  Naast de wedstrijden wordt ook de nodige kinderanimatie voorzien.  Eet- en drankkraampjes en afsluitende DJ-set maken van dit evenement een heus feest!

Of deze editie werkelijk zal kunnen plaatsvinden is voorlopig nog koffiedik kijken.  Mogelijk weten we dit pas enkele weken op voorhand.  In tussentijd stellen wij als organisatie alvast alles in het werk om deze editie door te kunnen laten gaan.  Het is echter onmogelijk om dit evenement te organiseren zonder uw hulp.  Vandaar ook dit bericht met een dringende doch warme oproep!

Wij zijn zoals elk jaar op zoek naar vrijwilligers om ons op de dag zelf te helpen met:

  • De opbouw van het parcours in de voormiddag.  Er dienen enkele honderden nadar hekken geplaatst te worden, tenten opgezet te worden, tafels en stoelen klaar gezet te worden, …
  • Hulp tijdens de wedstrijden in de namiddag (vanaf .  Uitdelen van medailles voor de kinder-reeksen.  Bevolken van de fietsuitleendienst, bar, bonnekesverkoop, …
  • De afbraak van het parcours tegen de avond.  Er is een overeenkomst met het district om enkel straten af te sluiten tot een bepaald uur.  Na de laatste wedstrijd dienen deze straten zo snel mogelijk vrijgemaakt te worden.  Alle nadarhekken dienen terug gestald te worden, tenten afgebroken, stoelen en tafels opgeruimd, het vollediger plein dient schoon gemaakt te worden, …

Het zou heerlijk zijn mocht u ons die dag willen versterken.  Indien u zich wil engageren kan u een email sturen naar organisatie@krugerkross.be met vermelding van:

  • uw naam
  • email adres
  • telefoon nummer
  • Wanneer u wil komen helpen (enkel ’s morgens, ’s middags of ’s avonds, meerder shiften, heel de dag)

Wanneer u graag wil komen helpen maar toch ook een Kross mee wil rijden, kan dit uiteraard ook.  We houden hier dan rekening mee in de planning.

Wat krijgt u in de plaats?  Uiteraard ons eeuwige respect!  Alleen daarom al!  U wordt tevens voorzien van een aantal consumptiebonnen en een echt KrugerKross T-shirt!  Verder zal er op donderdag 1 oktober ook nog een bedankingsmoment voorzien worden.  Naast een speech van de voorzitter mag u rekenen op de nodige natjes. 

Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.  U maakt het mede mogelijk om ook dit jaar hopelijk een schitterende editie van de sympathiekste Kross van het land te organiseren.

Groetjes,

Sam, Regi, Bob, Tom, Jan, Stijn, Kasper

organisatie@krugerkross.be

www.krugerkross.be

Tot daar deze zo bondig mogelijke mail. Het goede nieuws over de nieuwe shirts zal dan maar tot later moeten wachten.

Kurt