Bike Leon Week 32: Dekoloniseer de Kempen!

Beste Leon,

Dalilla Hermans zal trots (of beter: freet) op ons zijn van’t weekend. Met Bike Leon gaan we namelijk de Kempen dekoloniseren!

Nu zondag bieden we routes aan van 89 kilometer tot Merksplas (GPX) en van 62 kilometer tot Zoersel (GPX). De langste route passeert langs Wortel-Kolonie en Merksplas-Kolonie en bevat ook een snel stuk langs het Kempens koloniaal. 

Onze kalender bevat niet meer zo heel veel activiteiten voor dit jaar. Binnen twee weken is er al onze ludieke/speelse/serieus snelle afsluitrit. Zet zeker ook 15 november in je agenda. Dan sluiten we het seizoen in stijl af tijdens een gala-diner bij Pepper en Mint met officiële prijsuitreiking. 

Tot zondag!

Nick en co

Op de foto hieronder: helse taferelen van het WK Leon in Brabant (met de glimlach weliswaar – er is niemand verzopen)