Bike Leon Week 33: Temse (82 km), gala-diner, B.L.O.G., 10-urenclub, mosselen, …

Waarde landgenoten,

Veel nieuws deze week…

Nu zondag

Nog eens terrasjesweer? Misschien wel… Fietsweer? Sowieso! Geen gedoe met lange of korte ritten deze week. Eén medium rit voor iedereen van 83 km langs de Scheldeboorden. Voor de liefhebbers is er een snel stuk langs de dijk tussen Rupelmonde en Kruibeke. (GPX hier)

Vrijdag 15 november: gala-diner met prijsuitreiking

Partners welkom! Schrijf 35 euro per persoon over op de Bike Leon rekeningnummer BE08 9731 9173 7813 met vermelding van je naam. Als het even kan tegen 20 oktober, de laatste leonrit. Drie gangen en drank zolang de voorraad strekt.

Het zwarte gat van de winter

We beginnen met een Bike Leon Overbruggings Groep (B.L.O.G.).  Na het reguliere seizoen bieden we de mogelijkheid om via Whatsapp spontaan voor wegritjes af te spreken om tijdens de wintermaanden de conditie niet te verliezen. De eerste B.L.O.G waarmee je kan fietsen! Interesse? Stuur info@bikeleon.be een mailtje om je toe te voegen.

Spelregels:
-Wil je gaan fietsen in gezelschap, laat je weten wat het plan is: bvb. zaterdag, 13u, rustige toer van 60km richting Kempen (29km/u)
-Kan je niet, reageer je niet (als je wel meegaat, natuurlijk wel, maar we hopen dat je begrijpt waar we hier de klemtoon willen leggen).
-Enkel afspreken, dus geen fotogedoe van leutige zaken zoals terrassen, bergen, vrolijke gezichten, fietsenwinkels in Spanje of sexy mannen in strakke koersbroekjes
-Als je het toch niet kan laten, word je er zonder pardon door Jan H. (die de boel in goede banen leidt) uitgeflikkerd.

De 10-uur club

Kurt S. trekt vanaf volgend jaar de 10-uur club: ze vertrekken een uurtje later voor de kortere toer met een gemiddelde snelheid van ongeveer 27 km/u. Volgens onze berekeningen kunnen we dan telkens samen afronden bij pot en pint.
(In het begin van het seizoen rijden we wel nog in één groep. Kwestie van elkaar terug te leren kennen. De tochten zijn dan nog korter en aan een lager tempo aangezien velen uit een minder actieve winterperiode komen.)

Mosselen

Wie vrijdag en zaterdag zijn social skills nog een beetje wil bijschaven: Bert van Bar Leon (begin via deze link een connectie) zoekt nog hulp bij het mosselfeest: “bestelling food opnemen – naar keuken brengen – mossels naar de mensen brengen”. Zijn woorden. 2 shiften is mosselpot, 1 shift drankkaart.  Beide opties geven je de kans om heel het dorp Borgerhout te leren kennen.

Tot gauw,

Bike Leon