Week 26 : de DolomietMarathon

Dag Leonners,

Het is eindelijk een klein beetje zomer. Droog, geen onaangename temperaturen… Tijd om de leute van de kiezelpaden door de Kempense bossen op te zoeken. Het verste punt van de route ligt aan de Konijnenberg in Vosselaar. 

De lange route telt 102 km (GPX hier), waarvan 13 kilometer over kiezelpaden. Vertrek om 09.00 aan Bar Leon. De korte route is goed voor 63 km (GPX daar). Vertrek om 10.00 aan Bar Leon. Angst voor de kiezelpaden is nergens voor nodig. Ze zijn allemaal goed te doen met de koersfiets.  Je gaat geen dikkere banden moeten leggen of zo. Ten andere, zowat iedereen onder u heeft tegenwoordig een gravelfiets (of had, zo maak ik op uit de B.L.O.G. – Bas, we kijken allemaal mee uit). Een bel kan wel nuttig zijn. Het wemelt daar namelijk van de permanents op weg naar hun zondagochtendkoffie met stuk taart. 

Tot zondag!

foto : toerisme Vosselaar

Tom en Nick