Week 19 : Werchter ligt in Italië

Leonners!

Allereerst : dank u Bram! Zonder jou was dit niet gelukt 🙂

U weet, maandag, op een ontiegelijk vroeg uur, vertrekt een behoorlijke delegatie van Bike Leon naar Italië, om zich aldaar te onderwerpen aan de redelijk sadistische routes van Parcoursbouwer par excellence Nick de Sade.

U weet eveneens : vandaag, donderdag, begon Rock Werchter.

Wat u nog niet wist : Werchter ligt in Italië. Niet overtuigd? Wij ook niet, maar toch doen we zondag een poging om het silhouet van Italië na te tekenen. Voor de thuisblijvers een kans om toch van Italië te proeven, voor de vertrekkers van maandag de ideale kans om de benen nog even los te werken alvorens aan een ellenlange autorit te beginnen. Kortom : allemaal meerijden. Dat is gezellig. De volledige rit telt 106 km (GPX hier). Als je 60 km ook wel goed vindt, kan je afkorten richting Putte (GPX daar). En : we komen dus langs Werchter.

Werchter in Italië

Dat was het. Tot zondag!

Tom