Week 17 :Kasterleerentals

Dag Leonners,

Weinig te melden deze week. Alleen dat we zondag naar Kasterlee (lange route, GPX hier) of naar Herentals (korte route, GPX daar) rijden. Afstanden : 100 km voor de lange, 70 km voor de korte route. En ook al zijn de kempen van het platste wat je qua hoogteverschillen kan vinden, toch staat de regio waar we naartoe rijden, bekend als de Kastelse Bergen. En neen, dan gaat het niet over het gelijknamig woonzorgcentrum, wel over de paar glooiingen die er daar zijn. En daar gaan wij er een stuk of drie van meepakken. Smeer die benen al maar vast in.

O ja, er bestaan nogal wat verschillende versies van deze route. Om allemaal de neus in dezelfde richting te houden, zet de versies waarnaar in deze nieuwsbrief gelinkt wordt op je navigatietoestel.

Tot zondag, voor een start om 09.00 of 10.00

Tom

Bike Leon