Week 34 : de tijd vliegt snel

Gebruik hem wel. Bijvoorbeeld om je in te schrijven voor 10 jaar Bike Leon @ Bormio. Vergeet niet : de deadline ligt op 24/10. Dat is kort dag, maar we moeten echt vlug weten met hoeveel we gaan zijn om nog iets van logies te kunnen vinden. Mailen dus naar tom@bikeleon.be (en niet vergeten het voorschot van 200 euro te storten. Zonder dat is uw inschrijving niet compleet). Als je dan toch bezig bent : schrijf meteen ook 60 euro over en bevestig dat je aanwezig zult zijn op ons afsluitend etentje in Pepper&Mint. 

Nog een teken dat de tijd vliegt : nu zondag is het alweer de voorlaatste rit van dit seizoen. Nog een laatste keer linkeroever, nog een laatste keer flirten met de Nederlandse grens, nog een laatste keer knallen aan de Schelde met de zuiderwind in het gat.

De Voorlaatste

De routes :

De lange rit telt 95 km (GPX hier), vertrek om 09.00 uur

De korte route houdt het bij 60 km (GPX daar), schuurt niet aan tegen Nederland maar wel tegen Turkyen, en start om 10.00 uur aan Bar Leon.

Na de rit is er nog een pasmoment voor onze nieuwe fietsbroeken en herfstshirts. 

Tot zondag!

Tom