Bike Leon: Week 18: Sauna Diana (99 km) of Loenhout (71 km)

Liefste Leonners,

Deze week komen we op zondag om 8h50 weer samen aan Bar Leon. Om 9h00 stipt trekken we ons in groep/groepjes op gang.

Twee routes: een lange route van 99 km (GPX) richting Sauna Diana en een korte route van 71 km (gpx) tot bij de boeren in Loenhout. 

De rit naar Sauna Diana is ondertussen een klassieker op de Bike Leon agenda. Een paar jaar terug stond deze rit nog gekend als de “we rijden naar de meest noordelijke grenspaal van België rit”. Maar geef toe: Sauna Diana bekt beter.

Voor degenen die doen alsof ze Sauna Diana niet kennen: Sauna Diana is een zelfverklaard huisje van plezier, net over de grens in Zundert en goed bereikbaar vanuit Antwerpen langs de E19. Hoe wij dat weten? Sauna Diana sponsorde ooit een wielerteam. Ze staan nog steeds geboekstaafd als het team dat de wielerbus introduceerde. Daarom weten wij dat! De grenspaal passeren we trouwens ook. 

Vergeet ondertussen niet om de truitjes te passen. Daarover lees je alles hier.

Groeten,

Nick