Zondag 2 juni: Strade Campina (61-96 km)

Dag allemaal,

Na het fantastisch Vogezenweekend doen we een poging om de draad terug op te pikken in ons vlakke land. Om de heimwee wat te temperen vind je op onze kalender nu al onze ritten tot begin juli. In de komende weken plannen we onder andere tochten naar Tatomium, de heuvels van Aarschot en een dagje uit naar de ploegentijdrit van de Ronde van Frankrijk! Zet zeker ook al de Reuzekestrofee van 14 juli in je kalender, kwestie van eens tegen veertig in’t uur over tramsporen, kasseien en linke bochten te knallen.

Voor nu zondag wordt er fantastisch weer voorspeld. Tijd om de lommer en de leute van de kiezelpaden door de Kempense bossen op te zoeken. Het verste punt van de route ligt aan de Konijnenberg in Vosselaar. Benieuwd welke verhalen Wilfried deze keer over konijntjes gaat oprakelen!

De lange route telt 96 kilometers (GPX), waarvan 13 kilometer over kiezelpaden. De korte route is goed voor 61 kilometer. Als je voor de korte route opteert, neem je best je GPS mee (GPX). Als je geen GPS hebt, of je weet niet hoe ie werkt, noteer je best de winnende KENO-nummers van deze week: 91-92-93-27-89-59-57-26-53-25-29-24-22-16-30-03. 

Angst voor die kiezelpaden is trouwens nergens voor nodig. Ze zijn allemaal goed te doen met de koersfiets. Je gaat geen dikkere banden moeten leggen of zo. Een bel kan wel nuttig zijn. Het wemelt daar namelijk van de permanents op weg naar hun zondagochtendkoffie met stuk taart. 

Tot zondag!

Nick