Nu zondag: Walsoorden (103 km) of Meerdonk (61 km)

Vorig weekend tekenden we weer heel wat succesverhalen op in de Bike Leon familie. Tussen wat sporadische hagelbuien door beklommen vijf helden de Ardeense toppen. Dichter bij huis slaagden we ook in een volledige omsingeling van Nijlen. Alle tekst en uitleg in het verslag van Jan

Nu de dagen wat lengen, worden ook de Bike Leon ritten wat langer. Deze zondag gaan we zelfs een eerste keer over de honderd kilometer grens! De rit vertrekt langs de haven op Linkeroever. Via de polderlandschappen van Zeeuws-Vlaanderen bereiken we de prachtige fietspaden langs de Westerschelde. Vogelaars en vergezichtliefhebbers: houd u klaar! 

Voor degenen die snel thuis moeten zijn, voorzien we een korte route van 61 km. Als je hier interesse in hebt, noteer je best de volgende knooppunten op een blaadje papier: 73-53-75-70-69-1-8-10-51-46 en dan via de Blanceflourlaan terug naar de fietstunnel. Koop Keno!

GPX van de lange route: hier
GPX van de korte route: daar

Ook nog:

Via onze sponsor The VandalNog tot zondag loopt de pre-sale van onze nieuwe cycling kits. Vrijdag doen we een heel de dag van 9u tot 20u een pasdag. Kom je maat dus passen en geniet nog van de laatste dagen pre-sale korting! Tegelijkertijd kan je tussen oude collecties nog enkele pareltjes aan kortingen meenemen.

Andere sponsor Rijwielen Smets presenteert zaterdag een nieuwe winkel! Wij kunnen al niet wachten.

Tot zondag!
 
Nick en Kurt