Zondag 29 april: Doel = Doel

De prijs voor het mooiste aankondigingskaartje gaan we deze week niet winnen, maar het geeft toch een beeld. We vertrekken zondag om 9h00 aan Bar Leon en rijden dan door de Waaslandhaven tot in Doel. Daar rijden we een snel stuk van een viertal kilometer tot een uitzichtspunt over het Verdronken Land van Saefthinge.

Op dat uitzichtspunt moeten jullie een keuze maken: Terug naar huis via mooie polderbanen (totaal van 75 km – GPX) of eerst nog over de rode route langs Walsoorden, om een mooi panorama over de Westerschelde mee te pikken en dan langs diezelfde polderbanen terug (100 km – GPX).

De weergoden zijn nog in het ongewisse over de zondagochtend, maar een regenfrakske meenemen lijkt deze keer misschien toch geen onoverbodige luxe, zeker niet voor degenen die met een wollen truitje aan de start staan…

Dan ook nog twee dienstmededelingen:
– Zaterdag 5 mei is het Leon van Vlaanderen. Inschrijven tot nu zondag. Alle info hieronder. Niet twijfelen, doen!
– Eerste weekend van juni trekken we naar de Vogezen. Inschrijven voor zondag 6 mei.Niet twijfelen, doen!