Week 4 : De aangepaste trappistenroute

Dag kinderen van de Leon,

Voor zondag komt zaterdag. U las in de vorige nieuwsbrief al alles over de gravelrit van zaterdag. En iets verderop in deze nieuwsbrief alles over de zondagrit. Maar, voor de ingeschrevenen is er zaterdagavond eerst nog ons Pepper&Mint etentje. Lees hieronder een woordje daarover door ons aller Jan:

“Bericht aan de Pepper & Minters:
 
 
Gelukkig is uitstel niet altijd afstel.
Jullie worden nu zaterdag om 20u verwacht bij Pepper & Mint , Borsbeekstraat 115, 2140 borgerhout .
Voor soep, hoofdgerecht, nagerecht en warme ontvangst betalen we 32 euro per persoon.
Graag zo snel mogelijk 32 euro voor het eten en 18 euro voor drank  (50 dus in totaal)  storten op rekeningnummer van Bike leon(  BE08 9731 9173 7813 (Argenta)!                                                ).
Dekt dit bedrag  de rekening niet dan gaan we met de pet rond en kan iedereen naar eer en geweten een extra bijdrage doen.
Dus best  wat cash in je portefeuille stoppen.”

Na dat etentje komt de drank, gevolgd door de kater, die je kan wegrijden met de zondagrit.

Dat is de Trappistenroute, maar dan in lichtjes aangepaste versie. Gezien het al zowat 16 maanden onafgebroken regent en het grondwaterpeil nog nooit zo hoog stond, leek het ons niet onverstandig om Parcoursbouwer Nick een alternatieve versie uit zijn mouw te laten schudden. Dus geen gravel en grindpaadjes in de Halse bossen, maar een (bijna) net zo mooie route (gpx hier)waar de kans op moddergevechten net iets lager ligt.

Vertrek aan bar Leon om 09.30 uur. Tot dan!

Jan, Nick en Tom