Bike Leon extra nieuwsflash: voorbestellingen zomershirts, wintershirts en broeken

Zomershirts

Alle, maar dan ook alle Bike Leon shirts zijn de deur uit. Bert van Bar Leon gaat de stock terug aanvullen. Is je truitje versleten en wil je sowieso een nieuw exemplaar? De maten zijn identiek als vorige keer, dus geef het gewoon even door aan info@bikeleon.be en wij reserveren er een voor je.

Wintervesten

Er werd al een tijdje gevraagd achter nieuwe wintervesten met lange mouwen, u vraagt, The Vandal draait: de nieuwe reeks zal hetzelfde ontwerp hebben als de zomershirts maar dan met lange blauwe mouwen. Ze zullen ook iets dunner en flexibeler zijn dan de vorige reeks zodat ze ook verder boven het vriespunt gedragen kunnen worden. We hebben de proefexemplaren getest en ze zitten fantastisch.

Lees een beetje verder hoe je je maat door kan geven en hou er rekening mee: deze zullen enkel op bestelling gemaakt worden!

Broeken

Sam van De Fietsbroers is een regelmatige (en straffe) Leonner en een buitengewoon toffe peer. Daarom zullen De Fietsbroers Bike Leonners met bijbehorende broek sponsoren met:

15% korting op onderhoud en onderdelen
5% korting op aankoop van een fiets

In ruil rijden wij met stijlvolle broeken met het Fietsbroers logo op de kont en de naam op één broekspijp, niet eens twee, zo bescheiden zijn ze! De broeken zijn van dezelfde fabrikant en hebben dezelfde maten als de vorige reeks. Broeken verslijten, dus een nieuwe kan nooit kwaad.

Welke maat

U weet niet welke maat u heeft vanwege verschillende lichaamsbouw qua borst, buik en billen? Welnu, geen nood, vanaf dinsdag 11 oktober t/m zaterdag 15 oktober liggen pasmaten van zowel zowel wintershirts, broeken, heren en dames bij De Fietsbroers en kunnen daar gepast worden. 16 oktober verhuizen ze naar Bar Leon en krijg je na de zondagsrit nog een laatste kans. Daarna sluiten we de voorbestellingen af en sturen we de bestelling door.

De Fietsbroers
Wijnegemstraat 71
2140 Antwerpen

Welke prijs

Exacte prijs zal afhangen van het aantal voorbestellingen en moeten we jullie nog schuldig blijven, maar zoals altijd zijn we zo democratisch als we maar zijn kunnen. 

Groetjes, Kurt