Toespraak vanop de heuvel

Leon (M/V/X),

Het is niet omdat uw voorzitter op zijn heuvel zit, dat hij niet in gedachten bij jullie is. Vanop de heuvel in Marcouray spreek ik jullie vol liefde en genegenheid toe. Maar wel nogal kort. De tijd moet hier immers nuttig gebruikt worden (om op te drogen op dit moment).

Zoals steeds zijn er twee routes voorzien : een lange route van 110 km (GPX) richting de heuveltjes van Asse en Meise, en een iets minder lange route van 73 km richting Puurs (GPX). Beide routes vertrekken langs de voetgangerstunnel en dan binnendoor naar Temse. Na wat jaagpaden langs de Schelde (u ongetwijfeld al bekend) volgen al snel boerenbaantjes richting de eerste heuvels. Een Ardennen-ervaring gaat het niet zijn, maar goed, u kan toch een beetje klimmen. 

Noteer ook dat de voorbereidingen voor van laag naar hoog in een stroomversnelling zitten. Uw bestuur komt nog één keer bijeen, en dan krijgt u alle benodigde info!

Groeten vanop de heuvel. Veel plezier zondag om 08.50 en 09.50.

Tom