Rit 14 : The conquest of

 

Leon (M/V/X),

Voor wie al een tijdje meedraait in het clubje, geeft de titel al veel, zo niet alles, weg. Voor wie wat nieuwer is : we mogen de grens weer over, en sinds vorige week mag dat weer in groep (maximaal 30 rijders; 1,5 meter afstand houden). Hoog tijd dus om nog eens écht noordwaarts te trekken.

Op de korte route gaat het richting Kalmthout en Zandvliet (74 km –GPX). De lange route (114 km – GPX) trekt dieper Nederland in. Je mag je verheugen op passages langs de Haven van Antwerpen, de Kalmthoutse heide, de bossen van Bergen op Zoom, het pittoreske Tholen en – roffel roffel! – de Oesterdam! De wind zou daar in de rug moeten staan, dus de kans dat onze snellere mannen er daar eens flink aan gaan trekken, bestaat wel. Geen nood, ze wachten je aan het einde van die ellenlange dam weer op. Geen enkel probleem om, ik zeg maar iets voor de vuist weg, om 13.00 uur alweer gedoucht in Wilrijk te staan. Of toch minstens op het terras van Bar Leon te zitten.

Dat zal het zowat zijn. 

De definitieve ultieme info over Van laag naar hoog volgt over niet al te lange tijd. Hou je mailbox in de gaten.

Tot zondag, 08.50 u en 09.50 uur.

Tom