Iets over onze parcoursbouwer, nieuwe maatregelen en rit 5

Leon (M/V/X),

Hoog tijd om u allen nog eens toe te spreken. Het weekend staat namelijk alweer voor de deur.

First things first : onze tot nog toe onvolprezen parcoursbouwer Nick S. heeft de nationale pers, ook wel bekend als De Frut, gehaald. Meer lezen ? Hier

Het werd hier al eens eerder gemeld, maar : check waarover dit bericht nu precies gaat op www.deparcoursbouwer.cc

Niet geheel onverwacht, maar daarom niet minder vervelend : de maatregelen om het virus te bestrijden, zijn opnieuw verstrengd. Voor ons betekent dit dat we vanaf zondag weer in trosjes van vier gaan rijden. Vertrek om 09.00 en 10.00, met wat tijd tussen elk trosje, aan Bar Leon. Niet te vergeten  zomeruur!

Deze zondag verkennen we de natuurpracht van Grenspark De Zoom -Kalmthoutse heide. We rijden door Brasschaatse en Kapelse villawijken, gaan in Essen Hoek niet de grens over, maar trekken een mooie streep dwars door de Kalmthoutse heide. Op de terugweg volgen we kleine wegen en fietspaden door bossen en velden. Via een heel goed verstopt paadje (met twee paaltjes waar die absoluut niet zouden moeten staan, let op!) bereiken we de Schotense vaart. We gaan er vanuit dat u vandaar de weg kent.

De GPX van de rit : hier!

Tot zondag!

Tom