Nu zondag: Heist op den Berg (107 km) of Bosstraat (69 km)

Beste Leonners,

Vorige week trokken we met een uitgebreide delegatie Leonners op pad naar de grind- en kasseiwegen van de Antwerp Port Epic. Na de versmelting van de 9- en de 10-urenclub en de vereniging met twee verloren schapen, waren we zowaar terug met een hele bende op stap. We leerden ook dat Koenen voorbestemd zijn om plat te rijden.

De rit van deze week biedt kansen aan de gevleugelde klimmers. Om 9h00 vertrekken we voor 107 km richting Heist op den Berg en Bosstraat in Boom (GPX). Om 10h00 trekt de 10-uren club ook richting Boom (69 km – GPX). Benieuwd of de clubrecords op de Palmbosstraat en de Bosstraat nog eens verbroken worden…

En dan ook nog dit: In z’n laatste stuiptrekkingen als voorzitter, wil Kurt een poging doen om de boekhouding van het regelmatigheidscriterium op orde te zetten. Je verdient een kruisje als je met de groep bent meegefietst of die week een andere fietstocht hebt ondernomen. Je kan hem gemiste kruisjes doorgeven via info-AT-bikeleon.be (vervang -AT- door @). Als je dan toch bezig bent, kan je hem ook smeken om alstublieft alstublieft alstublieft toch nog even voorzitter te blijven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je kandidaat te stellen voor de vacante post.

‘t Amusement allemaal!

Nick