Openingsrit 2019

Beste sportvrienden,

De lente is duidelijk in het land: tijd dus om het Bike Leon seizoen op gang te schieten!

Zondag 3 maart houden we onze openingsrit. Afspraak zoals altijd om 8h50 aan Bar Leon. Vertrek om 9h00 stipt. Eerst langs het Albertkanaal. Daarna doen we de Netekronkels aan tussen Viersel en Duffel. Dat allemaal aan een gezapig bijbabbeltempo. Langs de Nete testen we op een Strava-segment uiteraard wel eens even wie het best uit de winter is gekomen. Kaartje: hieronder. GPX van de route: hier

Als de geruchten kloppen, zijn we op het einde van de rit trouwens welkom bij Koen om zijn kelder streekbieren te plunderen. Thuis dus best zeggen dat er tijdens zo’n openingsrit traditiegetrouw veel plat wordt gereden en dat ze je niet te vroeg terug moeten verwachten. 

Check zeker ook onze kalender voor de rest van het jaar. Vergeet niet om nu al de Antwerpse Kasseiklassieker, de Ardennenrit op 4 mei en het verlengd Vogezenweekend eind mei in je agenda te zetten.

Als dat nog niet genoeg fietsnieuws is: donderdagavond 28/2 viert de voorzitter zijn verjaardag met enkele rondjes op de piste van Wilrijk met een drankje achteraf in de cafetaria (of bij Bar Leon). Vertrek om 19u bij Leon, geef maar een seintje als je mee rijdt (je kan ook zonder drankje meerijden indien gewenst).

Tot gauw,

Voorzitter Kurt en parcoursbouwer Nick