Piet-Huysentruyt-Verslag rit 11 maart

Allez Michel, wat hebben we vandaag allemaal geleerd?

1.) De buienradar heeft altijd gelijk. Bij de start inderdaad heel even gietende regen, maar vanaf Mortsel mochten de regenjasjes al uit.

2.) Ook van opspetsend nat word je nat en vuil. Je achterligger nog meer. Oplossing voor wieltjeszuigers: bij Decathlon kan je voor slechts drie ducaten een spatlapje kopen. Het werkt!

3.) Vijf kilo druk volstaan ruimschoots om bij Bike Leon de bolletjestrui mee te pikken. Triomfeerden op de Bosstraat en de Callebeekstraat: Tom en Stijn.Volgend jaar toch graag weer op cursus bij Rijwielen Smets. Toe te voegen aan het programma: hoe 8 kilo druk zetten met een bommetje?

4.) De strijd om het regelmatigheidscriterium is in alle hevigheid losgebarsten. Voorlopig nog maar vier renners in het koppeloton: Kobus, Nick, Koen en Tom. Toch een paar ex-winnaars die heel vroeg op het seizoen al op achtervolgen zijn aangewezen…

5.)  Vanaf donderdag kwamen de excuses al binnen: ziek, koorts, griep, nat, koud, flauw, … De afwezigen hadden uiteraard ongelijk. Zie ons hier maar eens blinken op de Instagram van Bar Leon:

De Strava-link: Hier!