Verslag Openingsrit 2016

Bike Leon Openingsrit 2016
 
Zondag 20 maart startte eindelijk het officiële Bike Leon seizoen! Om dit kracht bij te zetten haalden 21 Leonners fiets en goede voornemens te voorschijn. Onder een grijze maar droge hemel, zetten we koers richting Lier voor een gezellige rit van 50km aan een redelijk tempo. Enkel aan het kanaal op de terugweg werden er enkele duivels ontbonden.

Blijkbaar waren er nogal veel mensen die dringend nog eens buiten moesten komen, want er werd daar door meer mensen dan verwacht eens goed doorgeknald. Daarna kwam de rustigere bus die waarschijnlijk nog net iets meer in de aerobe zone zaten!

BL-Openingsrit-kaart-strava
Strava link van de rit (opgetekend door kopman Glenn)

Er viel (in tegenstelling tot de dag ervoor) geen enkele valpartij of lekke band te melden. Onze mooie, gedisciplineerde kon groep gezellig nakaarten met of zonder brunch (maar sowieso de dorst lessend) en we beleefden dan ook een start om trots op te zijn!

Bike Leon Openingsrit 2016_2

Deze rit geeft de eerst tussenstand in de grote strijd om de trofee “Bike Leon Regelmatigheidscriterium 2016”. Denk eraan: “Als je meedoet, kan je winnen!” (T. Boonen)

 

2016-regelmatigheidscriterium-2016-03-20_web