De Leon Van Vlaanderen

Zaterdag 19/3 zijn we met een klein groepje naar de heilige grond van de Vlaamse Ardennen getrokken om daar enkele mythische hellingen, zoals de Oude Kwaremont en de Koppenberg te gaan beklimmen. Na een incidentrijke rit vol (overdreven veel) lekke banden en geblokkeerde kettingen werd de kroon gespannen door een zware val van Kurt in de afdaling van de Kanarieberg.

Aangezien hij dit stukje nog kan schrijven, moet er niet “geneut” worden (zoals ze daar lokaal zeggen) en na het achterwiel een beetje terug in vorm geplooid te hebben tussen enkele rondstaande hekken, konden we de tocht verderzetten richting Kluisberg.

Flandriens van de dag: Glenn, Kurt, Garry en Frank.

Hier is de Strava link (opgetekend door Glenn) van de rit.

Er komen zeker nog meer van deze uitstapjes!

 

leon-van-vlaanderen

 

leon-vv-kaart-strava