10 jaar Bike Leon : feestje in Bar Leon

Lieve actieve, slapende  én oud Leonners,

Dit jaar bestaat Bike Leon 10 jaar. Dat vierden we al in Italië, maar nu wordt het tijd voor een spetterend drinkgelag in het start- en vertrekpunt van al onze ritten, in het stamcafé der stamcafé’s : Bar Leon. Won u dit jaar het RGMC, of reed u slechts 1 rit mee? Bent u er al vanaf het begin bij of sloot u pas aan op den afsluit van dit jaar?  Bent u al een paar jaar niet geweest, maar denkt u : ik wil al die koppen nog wel eens zien? Kortom, zat u al eens, al was het maar 1 keer, op de fiets met ons clubje? En heeft u zin om dat uitbundig te vieren? Dan komt dat moment er snel aan.

Zaterdag 16/12, vanaf 20.00 wordt u verwacht in de Bar voor een fijn feestje. Mét dj! En drank! 

Bert wil, via een bevriende kok, eten voor ons voorzien, zodat we een gepaste bodem kunnen leggen. Dat zouden we doen met een pasta met parmezaan, champignons en roomsaus. Als dessert : Rijstpap. Kostprijs : slechts 20 euri. Maar we moeten wel weten of we daar genoeg volk voor bij elkaar krijgen. 

Dus : eet u mee? Graag een mailtje (ten laatste zaterdag 09/12 om 23.59 uur binnen) naar tom@bikeleon.be. Alleen mailen als u mee wil eten graag.

Tot zaterdag 16/12 allemaal.

Tom