Deprecated: Required parameter $unikey follows optional parameter $newstate in /customers/d/d/f/bikeleon.be/httpd.www/wp-content/plugins/alo-easymail/functions/alo-easymail-subscribers.php on line 78 Week 34 : Verbroederingsrit met Zurenborgsport – Bike Leon Borgerhout

Week 34 : Verbroederingsrit met Zurenborgsport

Dag Leonners,

Nu zondag 15/10 nodigt Zurenborgsport alle ploegen die deelnamen aan de eerste Zurenborgkoers uit voor een verbroederingsrit. Dankzij de deelname van Tom VR zijn wij daarbij. En zo wordt onze zondagrit een Kempenrit van 78 km samen met (vermoedelijk) veel anderen. We komen zoals gewoonlijk om 09.00 uur bijeen aan Bar Leon (geen 10 urenclub deze keer), vanwaar we gezamenlijk naar de Vélodrome op de Dageraadplaats fietsen. Daar wordt er om 09.30 uur vertrokken, in drie verschillende groepen met aangepaste snelheden : gemiddeldes van 28-30; 30-32 en +34. Denk eraan : gemiddeld betekent dat de kruissnelheid zo’n 2 per uur hoger ligt. Maar in 1 van deze groepen moet ieder van ons zijn gading kunnen vinden.

Als extra incentive : indien aanwezig in de clubkleuren, kan je achteraf meehelpen met het ledigen van 2 gratis vaten in het Zeezicht(Koen P., dat lijkt me een geschikte ‘speciale gelegenheid’).

Dus : allemaal naar daar zondag.

Iets geheel anders, of toch ook weer niet. Zet een dik kruis over alles wat in uw agenda staat voor zaterdag 16/12. Dan geven we namelijk een feestje in Bar Leon voor ons 10-jarig bestaan. Met drank, hapjes en dj. 

Dat was het!

Tom