Week 29 – Sokken en ZATERDAGrit naar Tongerlo, de abdij van

Dag Leonners,

Omdat jullie zondag en masse gaan helpen bij/deelnemen aan de Krugerkross, doen we het deze week eenmalig met een zaterdagrit.  102 aangenaam warme (volgens de voorzitter toch) kilometers krijgt u voor uw wielen, richting de abdij van Tongerlo (GPX hier). Afspraak om 08.50 aan bar Leon. 

Voor wie in de geschiedenis van die abdij wil duiken : https://nl.wikipedia.org/wiki/Abdij_van_Tongerlo

Behoort u tot de rare mensen die bij +30 graden liever geen al te zware inspanningen doen? Geen nood, dan is er ook een korte rit. 68 km naar Grobbendonk (GPX daar).  Vertrek om 10.00 uur aan Bar Leon. Wil u meer weten over Grobbendonk? Lees hier:https://nl.wikipedia.org/wiki/Grobbendonk

Uiteraard wil je er tijdens die rit zo strak mogelijk uitzien. Wel, daar kunnen we jou bij helpen. Lees vooral verder.

Die Bike Leon sokken? Waar vind ik die? Gewoon aan de toog bij Bar Leon? Dat is handig! 20€? Da’s ni niks! Maar toch de moeite waard! Zo strak dat het er uit ziet! En goeie kwaliteit! Performance sokken van The Vandal, da’s goei gerief. Ik wou dat ik ineens twee paar mocht kopen? Da mag? En nog iets drinken ook? Mijn leven is compleet. Echt.

*Giant fiets op de achtergrond niet inbegrepen, wel verkrijgbaar bij de Fietsbroers.
**Exclusief ontharing, zoals ook achteraan te zien is.

Tot zondag!

Tom en Kurt