Week 24 : Krugerkross en fietsen in de regen

Dag Leonners,

Er bereikte ons een kreet om hulp van de organisatoren van de Krugerkross, brave mensen die wel eens een zondagsritje met Bike Leon mee fietsen. En dus gaan wij hen massaal helpen! Wist u trouwens dat de Krugerkross net zolang bestaat als Bike Leon? Hieronder de betreffende mail:

Beste Leon en Leontien,

Zondag 10 september 2023 is het de !10de! editie van de KrugerKross. 

Voor zij die de KrugerKross niet kennen:
De KrugerKross is dé veldrit van Borgerhout. Deze Kross gaat door op het Krugerplein in het hart van Borgerhout en wil iedereen die dat wil laten proeven van een echte veldrit.

Wij zijn zoals elk jaar op zoek naar vrijwilligers om ons deze dag te helpen met:

– het opbouwen van het parcours in de voormiddag. 
– Bevolken van de fietsuitleendienst, bar, bonnekesverkoop en inschrijvingen in de namiddag in shiften van 2uur.

Na de laatste wedstrijd kan u dan ongeremd meegenieten van niemand minder dan Discobaar A Moeder!

Het zou heerlijk zijn mocht u ons die dag willen versterken. Indien u zich wil engageren kan u een email sturen naar organisatie@krugerkross.be
 

Groetjes en geniet van de zomer!

Team KrugerKross 

www.krugerkross.be
organisatie@krugerkross.be

Als u dan toch bezig bent plaats te maken in uw agenda, noteer dan ook meteen het volgende, in hoofdletters :  donderdag 17 augustus. 20.00 uur. Bar Leon. Niet om te gaan tooghangen (al houdt u er wel een pintje aan over), wel om van daaruit te vertrekken om affiches te gaan plakken voor de Krugerkross. U doet dat uit liefde voor het evenement, maar ook voor onze clubkas : elke deelnemer brengt sponsoring op voor die kas. En elke geplakte affiche brengt een veelvoud aan deelnemers voor de Krugerkross op de been. Doen!

En dan nog zondag. Voor zij die geen schrik hebben van het huidige zorfstweer (herfst in de zomer) : Start om 09.00 uur voor een lange rit naar Moerbeke-Waas (105 km, GPX hier) of om 10.00 uur voor de korte rit naar Sint-Gillis-Waas (68 km, GPX daar). De Gpx-begeleiding begint na de voetgangerstunnel, ervan uitgaande dat u de weg naar daar wel kent.

Dat was het.

Tot zondag,

Tom