Postbode spelen en fietsen naar Meersel-Dreef

Beste Leonners,

De zomer is begonnen, en dan is de Krugerkross – veldrijder voor één dag, weet u wel – ook niet zo ver weg meer. De organisatie heeft uw hulp nodig : op donderdag 17 augustus vanaf 20.00 uur en op zaterdag 19 augustus vanaf 11.00 uur worden rondbrengers gezocht voor de affiches van de Krugerkross. Het leert de clubkas centjes en u een drankje in Leon op. Naast de eeuwige dankbaarheid van de mensen van de Krugerkross. Zin in? Spreek er Tom VR maar op aan.

Het fietsen op zondag dan. We rijden naar Meersel-Dreef. Tot vorig jaar stond deze tocht op de kalender onder de benaming Sauna Diana, maar nadat eerst hun bus verdween (brand), is nu ook het instituut Sauna Diana niet meer. Nog een allerlaatste keer een heel summiere geschiedenisles: Sauna Diana, een voormalig huis van plezier, sponsorde ooit een wielerteam én was het team dat de wielerbus introduceerde. En is nu voltooid verleden tijd.

Gelukkig hebben we wel nog de meest noordelijke grenspaal van België om naar uit te kijken.

De routes, zowel lang als kort, vind je hier (lang) en daar(kort). 

Dat was het. Tot zondag allemaal.

Tom