Week 5 : de Heideroute

Dag Leonners,

 Je bent uiteraard al een halve week aan het aftellen naar zondag, die dag waar je om 08.50 aan Bar Leon staat te trappelen om te beginnen aan een ritje uit de hoge hoed van parcoursbouwer Nick. En gelijk heb je. Zondag gaan we met Bike Leon namelijk de natuurpracht van Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide verkennen. Een ritje dat sommigen onder ons al wel eens vaker rijden ;-).  Via de villawijken van Brasschaat en Kapellen bereiken we al snel de brede fietspaden van Nederland. In Huijsbergen zetten we terug koers naar Antwerpen, dwars door de Kalmthoutse Heide, het Klein Schietveld en Deurne-Noord.

De Statistieken :

  • Afstand : 74 km
  • Vertrek : 09.00 h. O ja, niet geheel onbelangrijk: het is het laatste weekend van maart. Dat betekent dat je in de nacht van zaterdag op zondag de klok een uur vooruit moet zetten. Doen! Anders wordt het een solo-rit 😉
  • Snel stuk : 5 kilometer door de Kalmthoutse Heide
  • GPX : hier. Mocht je vergeten hem op je GPS te zetten : in het wiel van Kurt S. zou je de route ook feilloos moeten kunnen rijden.
  • Impressie van de route : hieronder

 

Tot zondag allemaal,

Tom